DE CE ESTE IMPORANT: Pentru că eșecul vaccinării, cel puțin până acum, când suntem la 32%, este cauzat tocmai de neîncredere și, în parte, de multele minciuni sau încercări de manipulare din partea autorităților, în loc să aleagă adevărul, transparența și să dea oamenilor tocmai încrederea și, pentru unii, curajul necesar.

Iată cifrele:

38,9% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au înregistrat, în săptămâna 20-26 septembrie, în Bucureşti şi în judeţele Timiş, Cluj, Ilfov şi Iaşi, a informat, miercuri, Institutul Naţional de Sănătate Publică.

74,7% dintre cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate anti-COVID, a precizat INSP, în raportul săptămânal de supraveghere, scrie Agerpres.

Conform INSP, 26% din totalul deceselor au fost înregistrate în judeţele Suceava, Bacău, Bucureşti, Bistriţa-Năsăud, Prahova.

Raportul arată că 92% dintre decese s-au înregistrat la persoane nevaccinate împotriva SARS-CoV-2, iar 85,8% la persoane peste 60 ani. Potrivit INSP, 57,7% dintre decese au fost la bărbaţi.

INSP a mai indicat că 94,5% dintre persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, unul din 77 dintre cazurile de COVID-19 a fost înregistrat la personal medical. (sursa)

Articolul precedentAvocatul Poporului respinge drept neconstituțioanle și inadecvate proiectele prin care guvernul vrea să suspende și să concedieze angajații din sistemul medical și de îngrijire care refuză vaccinarea și testarea
Articolul următorDacă eram, ca țară atât de PROȘTI pe cât ne face, direct, Cîțu, rata de vaccinare trebuia să fie aproape DUBLĂ! Altundeva e prostia, Cîțule!…