Un mire din județul Bihor și-a dat proprii nuntași în judecată, după ce aceștia l-au scăpat din brațe, în timpul petrecerii. Bărbatul a stat mai multe săptămâni internat în spital, având coloana fracturată.

Un mire și-a dat în judecată patru nuntași pentru că din cauza lor a ajuns să stea în spital mai multe săptămâni, iar acum e nevoit să muncească doar patru ore pe zi, din cauza durerilor. El nu și-a revenit complet nici până acum.

Nunta a avut loc anul trecut la Băile Felix, atunci când bărbatul a fost scăpat din brațe de prietenii lui. Prin urmare, a decis să-și cheme prietenii în instanță.

Mirele și-a dat în judecată prietenii pentru că i-au fracturat coloana

Aflat pe ringul de dans, mirele a fost luat pe sus de patru nuntași și aruncat în aer. Prima aruncare a decurs bine, însă la cea de-a doua, acesta nu a mai fost prins și a căzut direct pe podea. În urma căzăturii a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a stat o perioadă.

„Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat mirele.

Ulterior a fost transferat la un spital din Germania, acolo unde locuiește și unde are asigurare medicală. Recuperarea medicală a durat luni întregi, iar în prezent nu este capabil să lucreze foarte mult timp.

Mai mult decât atât, mirele a fost dezamăgit de atitudinea celor care l-au scăpat pe jos, menționând că doar unul dintre cei patru prieteni l-a sunat să se intereseze de starea lui.

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am achitat eu din cauza lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine, nu m-au întrebat cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a spus mirele.

Prin urmare, a decis să-i dea pe cei vinovați în judecată, pentru a-și recupera toți banii pe care i-a dat pentru recuperare și tratament. Primul termen de judecată este programat pe data de 12 octombrie, informează bihorjust.ro.

Articolul precedentAcuzaţii grave la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Oradea. Un pacient bolnav de epilepsie a fost bătut, sedat şi legat de pat (VIDEO)
Articolul următorRomânii caută deja oferte pentru Crăciun și Revelion. “Deloc ieftin și totuși sunt cereri tot mai multe”