Fosta canotoare Elisabeta Lipă, care a fost şi ministrul Sportului în guvernul Cioloş, anunţă că a decis să candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

“Toată viața mea de sportiv am trăit, cu emoție, clipele unice în care Tricolorul românesc urca pe cel mai înalt catarg, în acordurile Imnului nostru. Fiecare medalie câștigată a însemnat pentru mine nu doar confirmarea performanței sportive, dar și sentimentul ca am contribuit la reprezentarea cu cinste a țării mele.

Sportul românesc are, azi, nevoie urgentă de soluții care să ne refacă bazele de antrenament și pregătire, dar și crearea infrastructurii necesare pentru a găzdui evenimente sportive internaționale majore. Copiii noștri, dacă vrem să devină campionii de mâine, trebuie să primească atenția noastră. 

Lipă: După 20 de ani de când am primit titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului, candidez

Nu putem sta deoparte, în afara acestei curse privind dezvoltarea și modernizarea Capitalei noastre. După 20 de ani de când am primit cu bucurie titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului, am decis să candidez pentru Consiliul General al Capitalei, pe lista Partidului Social Democrat.

Am încredere în capacitatea Gabrielei Firea de a face din București o Capitală europeană, cu infrastructură modernă, în care bazele sportive să fie tratate cu prioritate.
Sportul este pentru orice Capitală un motiv de mândrie, motorul unui stil de viață sănătos și calea către performanță!”, a scris Elisabeta Lipă, luni, pe pagina de Facebook. (sursa)

Articolul precedentAnthony Fauci, epidemiolog-șef SUA: “Efectele pe termen lung ale COVID-19 la tineri pot fi problematice”
Articolul următorBloomberg: Ce e mai rău din criză abia începe. Expert, despre situația din România: Eu cred că realitatea va fi și mai dură