Un expert în sănătate apreciat în Germania, Karl Lauterbach, consideră că UEFA a greșit în ceea ce privește gestionarea situației legate de pandemia de coronavirus în perioada EURO 2020, relatează Hotnews, care citează dpa.

Karl Lauterbach, expert general în sănătate, a declarat că UEFA a dat greș în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei legate de pandemia de coronavirus în perioada Euro 2020.

“Există o umbră asupra acestui Campionat European şi UEFA este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante. Trebuie să se spună clar asta. UEFA a eşuat în opinia mea”, a spus Lauterbach pentru publicaţia 11Freunde, potrivit dpa.

Acest turneu a semnalat faptul că pandemia s-a terminat, ceea ce nu este însă adevărat, a subliniat Lauterbach. “Campionatul European a permis să fie folosit greşit pentru acest semnal fatal”, a adăugat el.

Lauterbach, expert în sănătate publică foarte apreciat în Germania, consideră un pericol şi faptul că la finala Euro 2020 în tribune au avut acces peste 60.000 de spectatori. “Wembley este total de necontrolat“, a afirmat germanul. (sursa)

Articolul precedentCe chestie… Emil Boc a anunțat un proiect de lege care să faciliteze unificarea unei comune cu municipiul reședință de județ!
Articolul următorLiderul deputaților UDMR: Stelian Ion și Dan Barna alunecă spre stalinism! Este un delir politic!