• Un clip de pe TikTok a devenit viral în mod neaşteptat
  • Clipul expune dificultăţile financiare ale oamenilor care lucrează ca şoferi pentru companiile de livrat mâncare
  • „Sunt pe punctul de a fi homeless pentru a treia oară din luna mai şi totul este din cauza faptului că oamenii nu lasă bacşiş celor care le livrează mâncarea”

Un clip de pe TikTok a devenit viral în mod neaşteptat, după ce i-a şocat pe cei care l-au urmărit, relatează Indy 100. Clipul expune dificultăţile financiare ale oamenilor care lucrează ca şoferi pentru companiile de livrat mâncare.

Clipul a adunat sute de mii de aprecieri şi comentarii, iar contul bărbatul a „exploda”. Are acum peste 17.000 de urmăritori. În momentul în care a încărcat clipul era urmărit doar de nouă persoane.

În clip, bărbatul, pe nume Elliot, stă în maşină şi este vizibil întristat după ce şi-a terminat tura de muncă: „Vreau ca oamenii care comandă de pe UberEats sau Doordash să înţeleagă cum este să fii şofer”.

Elliot izbucneşte în lacrimi în momentul în care explică faptul că primeşte doar 2,5 dolari pe 45 de minute lucrate şi că trebuie să plătească trei dolari pentru parcare, deoarece clientul nu a vrut să iasă afară pentru a lua comanda. În plus, el a mai spus că i-a fost lăsat un bacşiş de doar 1,5 dolari.

Trebuie să plătesc trei chirii cu veniturile de pe două săptămâni şi nu pot. Nu contează că lucrez mai multe job-uri, că abia dorm, că abia îmi permit să mănânc. Sunt pe punctul de a fi homeless pentru a treia oară din luna mai şi totul este din cauza faptului că oamenii nu lasă bacşiş celor care le livrează mâncarea. Cât de greu este să laşi cinci dolari?, spune Elliot în clip. În descrierea clipului el a mai spus Sunt aici, riscându-mi viaţa în pandemie şi nimănui nu îi pasă.

Ulterior, videoclipul a devenit viral şi pe Twitter, acolo unde a fost văzut de peste trei milioane de ori, iar multe persoane i-au dat dreptate lui Elliot.

Într-un clip ulterior, Elliot a spus că a primit foarte multe mesaje de susţinere, dar şi donaţii, care i-au permis să se mute într-o nouă casă.

Dar spune că nu va păstra întreaga sumă, ci va dona, la rândul lui, o parte pentru cei care nu își pot plăti chiria, facturile sau medicamentele. (alephnews.ro)

Articolul precedentUn nou FAKE NEWS cu o poză veche a lui Florin Cîțu la supermarket
Articolul următorAGRO TV – Fără bani pentru pensiuni la țară!