timesnewroman.ro: Probleme după probleme pentru fostul președinte Traian Băsescu în Parlamentul European. După ce complicii lui Putin i-au tăiat microfonul pentru că i-a arătat cu degetul, acesta a fost ostracizat și mai mult în aceeași seară când i s-a zis „ultima comandă” cu două ore înainte de închiderea programului.

Băsescu a vociferat că pe ușă scrie „Deschis până la ora 22” și este doar 20, dar chelnerii au fost de neînduplecat. Aceștia i-au prezentat carta Uniunii Europene în care scrie clar că va fi vorba de cooperare pe picior de egalitate între toate statele membre, după care i-au atras atenția că acest lucru nu este valabil pentru România și Bulgaria.

În ciuda opoziție chelnerilor, Traian Băsescu a continuat să bea în birtul de lângă Parlamentul European până la 3 dimineața, intrând în mod repetat prin spatele barului doar ca să explice comesenilor cum poate desface sticlele de vin, fără tirbușon, cu catarama de la curea sau cu pantoful. La final a aplicat o serie de sancțiuni Comisiei Europene precizând că nu va da drumul la fonduri pentru nota de plată până nu se îndeplinesc criteriile stabilite de Comisia de la Veneția, unde se poate bea fără probleme până la 6 dimineața. (sursa)

Articolul precedentCum este calculat impozitul pe proprietate. De anul viitor, ar putea crește
Articolul următorFestivalul Naţional de Artă Naivă, organizat la Oradea, a ajuns ediţia a IX-a 2022