timesnewroman.ro: Autocalminul va fi administrat tuturor adulților sub 40 de ani, pentru că aceștia încă mai pot fi salvați în timp ce secuii peste 40 vor primi, conform legii, un păhărel de rachiu de chimion. Distribuirea pastilelor se va face prin dispensarul secuiesc, respectiv instituția care distribuie steaguri, pomadă pentru mustăți și vorbe goale în loc de investiții în infrastructură.

Autocalminul se administrează oral, câte o pastilă pe zi, la recomandarea iredentistului de familie, până dispar simptomele de agitație. Efecte secundare sunt vorbitul fără accent, concentrarea la muncă și scăderea motivației de a ține cu echipa locală de fotbal doar pentru că sunt unguri, când mai există și Real Madrid pe planetă… (sursa)

Articolul precedentCaz grav de amenințare. Reprezentantul unui partid extremist din Ungaria, acuzat că ar fi vorbit la Sfântu Gheorghe despre ”spânzurarea” unei jurnaliste de la Radio Târgu Mureș: ”Dacă maghiarii nu pot spânzura astfel de oameni, nu-i pot elimina dintre ei, atunci nu e de mirare că am ajuns unde am ajuns”
Articolul următorCulmea crizei: Salarii majorate peste noapte cu 15% la Cancelaria premierului. Alocaţiile mai aşteaptă, pensiile se mai negociază. În septembrie au fost majorate și salariile pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor