ZF.ro: Top zece cele mai mari salarii din economia locală este condus de angajaţi din sectoare precum  intermedieri financiare şi asigurări, comerţ şi informaţii şi comunicaţii, arată datele de la Inspecţia Muncii transmise Ziarului Financiar.

Astfel, cele mai mari salarii din economia locală sunt cuprinse între 190.000 şi 200.000 de lei brut, adică 111.150 şi 117.000 net pe lună, ceea ce înseamnă între circa 22.600 şi 23.780 de euro.

În această categorie sunt trei contracte de muncă care fac parte din industria de intermedieri financiare de asigurări, de informaţii şi comunicaţii, precum şi de comerţ.


Cel mai bine plătiţi angajaţi lucrează în intermedieri financiare, comerţ şi IT&C şi câştigă mai mult de 20.000 de euro net pe lună.


Aceste salarii aparţin cu siguranţă unui grup foarte select de CEO care conduc businessuri de top, crede Raluca Pârvu, business manager în cadrul companiei de consultanţă în resurse umane BPI România.

„Sunt industrii cu performanţe şi randament ridicat şi cu marje de profit semnificative. Foarte probabil aceste remuneraţii sunt decise de un consiliu de administraţie, includ indicatori foarte concreţi de performanţă şi fac parte dintr-un pachet financiar care include şi bonusuri, a spus ea pentru ZF. (Ramona Cornea)

Articolul precedentE panică în templul din Luxemburg al doamnei zeițe Laura Codruța Kövesi
Articolul următorCe factură de regularizare a primit un român care a trimis indexul de consum. Unii clienţi vor primi o parte din bani înapoi