6. Invazia rușilor. Chiar dacă nu au fost capabili să înfrângă Ucraina, „pericolul rus” rămâne valabil, iar frica nu trebuie să ne părăsească. E noua formulă de guvernare.


5. Lipsa de hârtie igienică ca efect secundar al crizei prețului carburanților. Trăim vremuri căcăcioase!


4. Uleiul dispărut de pe rafturile magazinelor. Bine că, de data asta, au mai rămas făină și drojdie. Și se vor fabrica și zeci de milioane de tablete de iod. Dacă buncăre nu avem…


3. Facebook şi Instagram care permit incitarea la violenţă şi la ură şi nu vor elimina mesajele ostile. Evident, nu e vorba despre ostilitatea îndreptată împotriva celor care au invadat Irakul și Afganistanul, ci se referă strict la cei care au invadat Ucraina.

2. Platforma „anti fake news” pregătită pe ascuns de „autoritățile” statului (eșuat) român: cine acuză liderii politici de corupție, devine suspect de propagandă rusă. Cenzură pe față!

1. Cea mai recentă declarație a lui Klaus Iohannis: „fiecare cetățean poate fi liniștit, fără grijă pentru siguranța sa și a familiei sale„. Dormiți liniștiți, Iohannis lucrează pentru noi…

0. Vătafii, influencerii, militanții, idioții utili ai păpușarilor acestei lumi cu fundul în sus. Cu alte cuvinte, „lumea bună” care ne presează să fim „normali”. Normali ca ea, desigur!

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentMinistrul israelian de externe se află la București
Articolul următorPrimul recensământ din România organizat online a început. Cum se completează chestionarul