Te-a distrat povestea cu premierul Florin Cîțu prins beat în America? Te-a distrat și povestea în care s-a împrumutat cu șapte mii de dolari și nu i-a mai dat înapoi? Foarte bine, pentru că am mai aflat și alte povești wow, big time din aventura americană a premierului.

1) A cunoscut o gagică super-mișto chiar în prima zi în care a aterizat în America, wow, dar gagica era cu nasul pe sus și nu-l băga în seamă, că era român, așa că premierul și-a făcut curaj cu niște beri, wow, echipa cîștigătoare, s-a matolit big time și a hotărît să o ia pe tipă pe sus și s-o ducă la el în camera de la cămin. Marele lui ghinion, wow, big time, a fost că a fost surprins de Poliție și de Garda de Coastă în timp ce încerca s-o ridice pe gagică pe sus, toată lumea a pus luminile pe el și o voce într-un megafon a țipat: „Domnule, wow, îndepărtați-vă de Statuia Libertății big time sau vă scoatem din echipa cîștigătoare!“.

2) A ascultat la walkman o melodie wow, de pe o casetă împrumutată de la un coleg albanez big time și imediat a crezut că e vorba o melodie despre el, scrisă de o mare trupă de rock pentru echipa cîștigătoare. A încercat să afle cum se cheamă trupa wow și cum poate să-i contacteze pentru că e cel mai frumos lucru pe care l-a auzit în viața lui după Rapsodia română de Ciprian Porumbescu, wow! I s-a răspuns că trupa wow se cheamă Nirvana și melodia e „Smells like teen spirit“, dar sigur nu e despre el pentru că el are 28 de ani big time. Totodată i s-a răspuns că a ajuns un pic cam tîrziu în America pentru că solistul Kurt Cobain s-a cam sinucis de niște ani. Convins că solistul wow s-a sinucis big time din cauza lui, premierul s-a matolit, a început să plîngă și a vrut să adopte o pisică, dar pisica era de fapt un raton care l-a zgîriat foarte tare. Dar măcar cu ocazia asta a aflat de trupa Foo Fighters care e făcută de unul din trupa wow Nirvana, dar nu ăla care a murit, echipa cîștigătoare!

3) Michael Jackson, stafia lui John F. Kennedy și Tom Cruise au venit la el în cămin și l-au rugat în mod repetat să salveze economia deficitară a Statelor Unite ale Americii. Premierul a fost de acord, wow, pentru că doar o echipă cîștigătoare poate să relanseze economia big time, dar pînă să apuce să fie primit în audiență la Casa Albă s-a întors colegul de cameră albanez care i-a zis: „Florine, ce-ai făcut cu ciupercile mele?“. „Am făcut ciulama cu mămăliguță pentru că mi-era dor de România și eram trist, wow!“ „Alea nu erau ciuperci de ciulama cu mămăliguță, wow! Alea erau ciuperci magice big time.“ „Îmi dau seama de asta acum“, a spus premierul. „Nu pentru că am salvat singur economia Statelor Unite, ci pentru că ai un corn de unicorn.“ (Catavencii.ro)

Articolul precedentLovitură de proporţii pentru WhatsApp. Toţi utilizatorii ar putea fi afectaţi
Articolul următorCum se pregătește România pentru un eventual val de refugiați din Afganistan