Fost lider penelist, controversatul Viorel Cataramă s-a convertit la Pro România, care l-a parașutat în Bihor, în căutarea iluzorie a unui loc călduț la Senat, pentru ca miliardarul să se mai odihnească după atâția ani de afaceri…

Doar că ajuns în Bihor, Cataramă a adus cu el obiceiuri ciudate de a face campanie electorală, nespecifice județului nostru. Adică a încălcat în mod repetat legea 208 din 2015 privind alegerea Parlamentului, folosind materiale de propagandă electorală defăimătoare la adresa altor partide.

Acum trei zile, Biroul Electoral Județean a admis azi plângerea formulată de reprezentanții PSD cu privire la numeroasele reclame ilegale publicate în presa locală online de Cataramă, obligându-l să nu le mai publice și sesizând poliția pentru sancționarea contravenientului.

Cataramă a depus însă o contestație la Biroul Electoral Central (BEC), care însă se pare că a fost azi respinsă. Să vedem ce se va întâmpla acum cu reclamele sale ilegale. Conform legii, acestea trebuie retrase.

Articolul precedentVlad Voiculescu acuză Guvernul PNL: “A modificat abuziv, prostesc și iresponsabil una dintre legile fundamentale”
Articolul următorO instituție GUVERNAMENTALĂ demontează minciuna ministrului Cîțu!