Liderii coaliției de guvernare se vor întâlni, în cursul acestei zile, pentru a împărți funcțiile de conducere la Televiziunea România, Radioul Public, Agerpres și Avocatul Poporului. Dacă se va ajunge la un consens, în Parlament va urma o acțiune ultra-rapidă de mazilire a actualilor șefi și numirea oamenilor desemnați de liderii coaliției de guvernare.

Conform informațiilor noastre, PNL ar ceda Televiziunea Română către cei de la USR-PLUS și ar lua în schimb Radioul Public. Problema este la UDMR, care și-ar dori Avocatul Poporului, în loc de Agerpres. Cei de la PNL râvnesc și ei la Avocatul Poporului, așa că negocierile se anunță complicate.

Cei de la USR-PLUS și-au luat angajamentul în cadrul coaliției că nu vor numi un om din partid pentru nicio funcție, o acțiune similară urmând să întreprindă și restul partidelor.

Dacă se va ajunge la o înțelegere, în Parlament vor fi picate rapoartele de activitate pentru TVR și Radioul Public, dar de asemenea va fi accelerată acțiunea de revocare a Avocatului Poporului. (stiripesurse.ro)

Articolul precedentFelicitări și urări de Mărțișor
Articolul următorUSR contra PNL. Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani