Vă mai amintiți cum, nu demult, prin ianuarie, Bolojan rămânea iarăși fără permis de conducere, de data asta în județul Satu Mare?


Pericol public? Bolojan a rămas (IAR) fără permis (SURSE)


Ei bine, afirmă surse din cadrul PNL apropiate subiectului, se pare că marele edil nu gonea doar de dragul vitezei.

Conform acestora, Bolojan ar fi venit de la o întâlnire de taină a peneliștilor, aripa PDL, ca să pună la cale o mică răscoală în partid!

De altfel, conform presei de la București, în partid a început o oarecare foială, cu alde Bolojan și Motreanu în frunte, dar fără cantitatea de curaj și de idei necesară.

Se pare că asta s-a întâmplat și la întâlnirea de la care Bolojan se grăbea atât de tare să plece încât și-a pierdut iarăși permisul de conducere.

Astfel, spun sursele citate, cei doi, Bolojan și Motreanu, ar complota la debarcarea, într-o primă etapă, a lui Bode – actual secretar general al PNL și, în etapa a doua, a însuși generalului special Ciucă – actual premier și președinte al peneliștilor.

Pe de altă parte însă, tot presa de la București spune că Motreanu e prea necunoscut, iar  Bolojan prea județean Noi am dedus din asta că ar fi considerat mai de la sat de către colegii săi…

Dacă însă ar fi să le iasă complotul, spun sursele BihorNews.ro, cei doi, Bolojan și Motreanu, plănuiesc să absoarbă și partidul de buzunar al lui Ludovic Orban înapoi în PNL, urmând să facă o nouă alianță cu USR.

Dacă nu reușesc, atunci cei doi puciști s-ar gândi să plece din PNL, să lanseze o nouă formațiune politică și să fuzioneze cu partidul lui Orban.

Așa cum a scris și BihorNews la vremea respectivă, fostul premier penelist, Ludovic Orban, a fost prezent în noiembrie 2022 în Bihor, la Băile Felix, unde și-a lansat proiectul politic denumit Forța Dreptei…

Acolo, la barul hotelului Lotus Therm din Băile Felix, fostul premier s-a întreținut cu nimeni altul decât Ilie Bolojan.

Și parcă lucrurile încep să se lege…

Ce trebuie să aibă în vedere și Bolojan și Motreanu, însă, e că peste toată suflarea penelistă domnește un singur om, un om care meditează mult și i-a meditat pe mulți, dar un om care, dacă se va simți lezat ori atins și cu o floare măcar, nu se va sfii să dea cu puciștii de pământ mai rău decât a făcut cu propriul pardesiu. Iar la pardesiu, totuși, ținea.

La fel cum, credem noi, ar mai trebui să aibă în vedere și că noua lor feblețe, domnul Orban, pe care dacă voiau l-ar fi putut susține împotriva lui Cîțu, e totuși primul ministru pe vreme căruia se cumpărau izolete cu 17.000 de euro, în vreme ce Republica Moldova le cumpăra cu 20.000 de lei. Bucata.

Dar să nu anticipăm.

Articolul precedentCele mai valoroase proteine de origine animală se găsesc în ou. Care este metoda prin care îl putem găti corect
Articolul următorNouă alertă meteo: Ninsori și viscol în șapte județe. Poate ar fi bine să nu călătorim în zonele afectate, ca să nu dăm iar vina pe ‘Stat’ dacă rămânem blocați