Compania Aeriană Wizz Air anunță deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău. Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău în noiembrie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări începând cu 29 octombrie 2020.

Conform unui comunicat de presă al companiei, aceasta este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 RON.

Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către: Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante. (sursa)

Aflat în subordinea primarului din Oradea, Aeroportul din Oradea rămâne tot la sol.

Articolul precedentGuvernul respectă propunerea PSD: spune că nu va mai face achiziții directe
Articolul următorFlorian Bodog: Nevoia de stânga, de social democrație, este reală