Federația de Fotbal din Argentina va fi recompensată cu o sumă pe măsură după ce Messi și compania au câștigat Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

FIFA îi va acorda câștigătoarei un premiu de 42 de milioane de dolari.

Franța, învinsă la penaltiuri de sud-americani în finala de duminică, va pleca acasă cu un cec în valoare de 30 de milioane de dolari, în timp ce ocupanta locului 3, Croația, se va alege cu 27 de milioane de dolari.

Alte premii:

  • Locul 4 (Maroc): 25 de milioane de dolari
  • Locurile 5-8 (Olanda, Brazilia, Portugalia și Anglia): câte 17 milioane de dolari
  • Locurile 9-16 (USA, Australia, Polonia, Senegal, Japonia, Coreea de Sud, Spania și Elveția): câte 14 milioane de dolari
  • Echipele eliminate în faza grupelor (Ecuador, Qatar, Iran, Țara Galilor, Mexic, Arabia Saudită, Tunisia, Danemarca, Germania, Costa Rica, Belgia, Canada, Camerun, Serbia, Uruguay și Ghana): câte 9 milioane de dolari. (sursa)
Articolul precedentCe simbolizează, de fapt, mantia cu care șeicul din Qatar l-a îmbrăcat pe Messi înainte de decernarea Cupei Mondiale
Articolul următorBușoi (PNL) a ascuns în acte că a fost finanțat de Qatar. Parlamentul European a confirmat obligația: „Parlamentarii își declară deplasările plătite de terți”