ZF.ro: Fondul de investiţii al grupului Erste, proprietarul BCR, îi trimite în Silicon Valley pe românii de la Prime Dash. Start-up-ul lansat în Oradea derulează o rundă de finanţare de 8 milioane de dolari la Londra.

Start-up-ul Prime Dash, fondat în Oradea, care a dezvoltat soluţii de business intelligence pentru IMM-uri, se numără printre cele şapte start-up-uri din regiune selectate de Seed Starter – fondul de investiţii al grupului austriac Erste – proprietarul BCR, pentru a participa la un program special de accelerare care se derulează inclusiv în SUA, în Silicon Valley.

Prime Dash a avut acces la această competiţie după ce a câştigat o altă etapă derulată în Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de acceleratorul InnovX-BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks.

La finalul lunii februarie Prime Dash,  alumni InnovX-BCR, a fost selectat să participe în programul de accelerare Silicon Valley Accelerator derulat la Praga de Seed Starter CS, fondul de venture capital al grupului Erste.

Premiul a fost obţinut în cadrul evenimentului organizat la Bucureşti de InnovX-BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks, eveniment derulat în perioada 27-28 februarie şi la care au participat alte patru companii,  alumni InnovX- BCR, respectiv Finqware, Jobful, QuickLegal şi Softlead. (Adrian Seceleaanu)

Articolul precedentPRESA. De unde are Rareș Bogdan atâta bănet?
Articolul următorCum încearcă guvernul să oprească furia fermierilor români afectați de importul de cereale din Ucraina