O firmă din Oradea oferă gratuit, vreme de două luni, servicii folosite și de contabilii lui Donald Trump! Prime Dash a fost lansat public și e gratuit pentru 60 zile.

Firmele interesate pot intra pe dm.primedash.com pentru a accesa singurul soft din lume care importă balanțe contabile din PDF și efectuează, în câteva secunde, analiza situației financiare a companiei. Programul simulează cu ușurință orice decizie vrei de business precum și impactul financiar al acesteia.

Firma orădeană a creat un ”consultant” financiar virtual pentru firme, bazat pe inteligența artificială. După ce au ajuns la cel mai înalt nivel în America, îl oferă acum gratuit în România pentru testare.

Conform unuia dintre fondatorii companiei, bihoreanul Cătălin Rus, ”pentru antreprenori, unul dintre aspectele extrem de importante poate fi cel de educație financiară. Prime Dash îi ajută să înțeleagă mai bine structura financiară a business-ului pe care îl gestionează. Acesta este un beneficiu pe termen lung, pentru că permite luarea celor mai bune decizii financiare pentru companie.

Fiecare antreprenor va trebui, la un moment dat sau altul, să ia decizii financiare importante. Critice, chiar. Aceste decizii trebuie luate în baza cifrelor și nu a emoțiilor, pentru a putea genera nivelul maxim posibil de creștere, sau pentru a dezvolta cele mai eficiente strategii pentru a supraviețui, într-un context precum cel actual.

Prime Dash permite simularea, în timp real, a impactului financiar generat de deciziile luate într-un business.

De exemplu poți vedea, în timp real, cum te afectează scăderea/creșterea prețului unui produs cu X%, sau care sunt consecințele financiare dacă scazi costul de ambalare al unui produs cu Y%. Poți, de asemenea, să estimezi cât timp este necesar rambursării unui împrumut, bazat pe performanța estimată a business-ului.

Se pot face simulări ale planului financiar, în care soft-ul determină veniturile minime necesare pentru a realiza profitul dorit. Sau simulări de buget, unde o analiză a structurii financiare și a performanței companiei generează un buget complet recomandat, pentru buna funcționare a companiei.

Se pot simula o sumedenie de variabile: preț, cantitate, profit, personal, buget și multe altele. Soft-ul centralizează toate datele financiare ale unei companii într-un dashboard interactiv, oferind claritate, transparență și control operațional.”

Articolul precedentPNL Bihor a trimis un incompetent la București
Articolul următorProtejăm – TESTĂM – izolăm. Strategia națională de relaxare