Preluare de pe blogul printreranduri.net

Mai țineți minte bătaia de joc pe care au trebuit să o îndure orădenii din zona bulevardului Dimitrie Cantemir, ale căror case urmează să fie demolate și care au fost lăsați să pledeze împotriva exproprierilor abia la sfârșitul dezbaterilor, după ce hotărârea a fost deja luată? Na, cam așa lucrează Primăria Oradea. Vinde proștilor vise frumoase despre oraș, când de fapt nu face altceva decât să mascheze ”afacerile” dubioase cu terenuri și munții de bani care rezultă de acolo.

S-au înmulțit cazurile care dovedesc că Primăria Oradea s-a ”privatizat”. Adică, dintr-o instituție publică s-a transformat într-un fel de societate comercială, care nu mai urmărește interesul public, ci strict pe cel privat. Sau mai bine zis, al anumitor privați!

Sub actuala administrație ”liberală”, Primăria Oradea nu doar că s-a ”penelizat” (la propriu, toți șefii au carnet galben de partid), dar a devenit și pro-business: nu mai urmărește și protejează interesele orădenilor, ci se asigură ca profitul firmelor private din oraș să fie în creștere.

Desigur, nu toate firmele din oraș sunt avantajate, ci doar câteva ”alese”. 

citiți articolul întreg aici

Articolul precedentCe se întâmplă după 15 Mai? Iohannis vorbește, iar, în locul guvernului
Articolul următorȘi dacă vaccinul nu va veni niciodată?