WhatsApp, aplicația cu mai mult de două miliarde de utilizatori din peste 180 de țări, vine cu un upgrade important.

De acum înainte vei avea posibilitatea să asculți mesajele vocale înainte de a le trimite. Funcția, care nu era disponibilă în versiunile aplicației, a fost solicitată sistematic de utilizatori. Update-ul a fost lansat oficial la nivel global.

Nu toate mesajele vocale sunt la fel. În cazul celor mai importante, ar fi întotdeauna bine să te asiguri că te-ai exprimat clar, de preferință fără zgomote de fundal care să deranjeze ascultarea mesajului de către destinatar. Cu toate acestea, până acum WhatsApp nu permitea, spre deosebire de rivalul Telegram, să asculți înregistrările înainte de a le trimite, scrie corriere.it.

Pentru a accesa noul mod, odată ce microfonul este activat, derulează în sus pentru a înregistra fără să ții apăsată tasta. În acel moment, după ce ai terminat de vorbit, înregistrarea va fi reluată selectând butonul roșu de oprire și apoi făcând click pe redare. Dacă mesajul este ok și decizi să îl trimiți trebuie doar să apeși pe săgeata obișnuită din dreapta. În schimb, dacă ceva nu este în regulă cu înregistrarea ai opțiunea să o arunci la coșul de gunoi. (sursa)

Articolul precedentPLF va ține loc și de declarație epidemiologică / Cetățenii care intră în România nu mai trebuie să completeze această declarație, începând de luni
Articolul următorBugetul pe anul 2022 aduce creșteri de pensii, de alocații și de salarii