Vremea începe să se răcească, în următoarele zile. Nu vom avea parte de gerul bobotezei, bine cunoscut pentru luna ianuarie, însă valorile mai scad, astfel că maximele nu vor mai depăși 4,6 grade, iar minimele se vor încadra între 2 și 5 grade. Din data de 4 ianuarie, șansele de precipitații vor fi mari, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

În Crişana, valorile termice, cu mici variaţii de la o zi la alta, vor fi în scădere pe parcursul primei săptămâni de prognoză, mai accentuat spre sfârşitul acesteia, până la medii ale maximelor de 3 – 5 grade şi ale minimelor de -3 şi -2 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative, astfel se vor atinge medii regionale ale maximelor de 2 – 5 grade şi ale minimelor de -4 şi -1 grad. Începând cu data de 4 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată. (sursa)

Articolul precedentDoamna Maria Drincec a trecut în veșnicie
Articolul următorDieta care topește grăsimea acumulată de sărbători. Ce trebuie să mănânci ca să slăbești rapid, alimente interzise