Într-un recent articol publicat în Evenimentul zilei, liderul PNL Rareș Bogdan spune că „dacă ar fi după mine” ar trebui criminalizată penal simpla opinie diferită legată de COVID-19, scrie Cătălin Tolontan în Libertatea.

Liberal de rit nou

De multă vreme România n-a văzut un liberal care să îndemne la pedeapsă penală, nu pentru nerespectarea legii, ci pentru situația în care gândești și te exprimi diferit față de el, de Guvern și de cine mai decid ei. Dacă argumentezi diferit, nu discriminant, nu ilegal, ci doar diferit, în lumea lui Rareș Bogdan vin procurorii.

Să pleci spre Bruxelles pe banii cetățenilor români și să te întorci dinspre Minsk, asta e o performanță pentru un patriot clujean. 

Undeva, în laboratoarele național-comunismului de cafenea, unde analiștii serviciilor plivesc sondajele de opinie în pivnițe neaerisite, se construiește statura politică a lui Rareș Bogdan.

Încă de anul trecut, el și președintele Iohannis au prins să vorbească la unison, anticipându-se și completându-se reciproc. 

Când are câte un mesaj-buzdugan de transmis, Cotroceniul îl folosește pe Rareș Bogdan. El este viitorul. Recent, Rareș Bogdan a sărit împotriva traseismului, o cauză corectă, președintele a introdus tema și el, iar tânărul politician a zâmbit: ”V-am zis eu?”.

Citeşte întreaga ştire: Rareș președinte! Ca să le facă dosare celor care nu gândesc ca el

Articolul precedentSurse: Moțiunea de cenzură a PSD trece. Ce se va întâmpla cu Ludovic Orban?
Articolul următorPSD, plângere penală pentru racolarea de primari prin șantaj de către PNL