timesnewroman.ro: Transparență la Transporturi. CNAIR a publicat cu promptitudine raportul pe primele 6 luni de activitate, mai ales că în privința autostrăzilor construite a fost nevoie de două rânduri. Restul raportului, mult mai consistent, se referă la zecile de vile construite de angajații din Ministerul Transporturilor, de multe ori chiar cu resursele de la drumuri.

”Avem un avans considerabil la constructorul turc care face vila directorului regional de Argeș, unde lotul 5 al autostrăzii Sibiu Pitești se află în întârziere cu 8 ani, realizat în proporție de 2%. Vești bune și pe A7, Autostrada Moldovei, unde au sosit termopanele cu toc de lemn, comandate în Germania, pentru vila directorului de la Suceava, contract cu încredințare directă”, spune Robert Acrișor, director CNAIR.

În privința dumurilor expres, lucrurile stau binișor, fiind finalizați 17 km anul acesta, însă fără conexiune la Găneasa, pentru că n-ar mai fi rămas fonduri pentru piscinele vilelor directorilor de la Slatina, comunică CNAIR. (sursa)

Articolul precedent60.000 de metri pătrați de canabis. Plantația clandestină gigantică descoperită într-o zonă montană izolată din Bihor
Articolul următorSilviu Mănăstire, în cărți pentru un post de secretar general adjunct al PNL. ”Rareș Bogdan și Silviu Mănăstire se vor bate care să modereze, iar colegii, în virtutea obișnuinței, se vor căuta prin buzunare ca să poate lua cuvântul…”