Unul dintre cei mai cunoscuți medici psihiatri din România, Gabriel Diaconu, spune că îi „crapă obrazul de rușine” în fața imaginilor cu evacuarea pacienților de la Spitalul „Foișor”, pentru că nu există respect pentru demnitatea umană. „Felicitări, domnule ministru Harababură”, spune el, potrivit Mediafax.

Doctorul Gabriel Diaconu are un mesaj extrem de dur pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cel care a avizat ordinul emis de șeful DSU, Raed Arafat, privind evacuarea Spitalului „Foișor”.

„Felicitări, domnule ministru Harababură! Și să fiți sănătos. Fix la fel de sănătos ca bolnavii evacuați în seara asta de la spitalul Foișor. N-am crezut, vreodată, că am să văd astfel de scene în România. Îmi crapă obrazul de rușine, nu mă îndoiesc că toți medicii de la spitalul Foișor sunt egalmente indignați. Decizia asta este o imixtiune în actul medical. Putea foarte bine făcută relocarea pacienților treptat, cumsecade, din timp. Unde e respectul pentru demnitatea umană aici?”, spune dr. Diaconu. (sursa)

Articolul precedentPreşedintele Sanitas solicită demisia lui Vlad Voiculescu: “Ştiu că ai o sută de consilieri (onorifici) dar de data asta simt că ai nevoie de sfatul meu: Demisia!”
Articolul următorDeficitul comercial al României a crescut cu 456 mil. euro în primele două luni ale anului, până la 3,07 mld. euro, după ce exporturile de bunuri au scăzut cu 3,7%, iar importurile au crescut