Stela Babău, președintele PSD Beiuș și liderul de grup al consilierilor locali social democrați, a depus azi în mod oficial la Primăria din localitate o solicitare de demitere a managerului Spitalului Municipal Beiuș, Claudiu Lupău.

În adresa depusă, liderul social democrat reclamă încălcarea, de către managerul spitalului, a prevederilor din HG 34/2022, care interzice evenimentele private.

Managerul Spitalului Municipal Beiuș, Claudiu Lupău, a fost sur-prins de polițiști în timpul unui chef monstru, în plină perioadă de restricții, desigur, însoțit de multe alte persoane dintre care o parte, se spune pe la colțuri, ar fi avut vreme să se retragă, grațios, pe ușa din spate, înainte de sosirea Poliției…

De altfel, în afara dezvăluirilor din presă, social democrații au fost singurii care au luat atitudine față de incidentul respectiv, solicitând recent demisia de onoare a lui Claudiu Lupău.

Este asurzitoare, însă, tăcerea cu care patronii politici ai persoanei respective tratează întregul caz. Or fi știind ei de ce. Sau, poate, unii chiar au fost acolo!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.