Mai mulți șoferi protestează, ieri după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Aceștia au blocat pompele, nemulțumiți de prețul ridicat al carburanților.

Poliția și agenții de pază au intervenit pentru a stopa protestul pașnic al șoferilor care au imobilizat autoturismele în dreptul pompelor și spălau parbrizele sau alte elemente ale mașinii. În plus, aceștia au claxonat îndelung.

Unii dintre șoferi au declarat că au alimentat de 90 de bani în semn de protest.

Șoferii din România au fost invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare.

Până acum aproape 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la protest. Evenimentul ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00.

“E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inadmisibil că într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă țoață lumea și să stabilim ce și când vom face.

La 121$ pe baril este imposibil că prețul să depășească 9lei/litri ( unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva !”, este mesajul transmis de organizatori. (sursa)

Articolul precedentEvaluare Națională 2022 – Limba Română. Elevii claselor a VIII-a încep examenele
Articolul următorCertificatul COVID al UE va fi prelungit cu un an, până la 30 iunie 2023