Materialul ne aruncă în adâncurile oceanului populat cu creaturi fantastice care seamănă cu meduze colorate, balene și pești mari înaripați.

Trailerul lansat recent are două minute și 28 de secunde și îi prezintă pe eroii principali, Jake și Neytiri Sully, împreună cu copiii lor, după mai bine de un deceniu de la evenimentele din primul film, relatează Sky News.

Cel de-al doilea film realizat de James Cameron redă povestea unui nou popor, Metkayina, inspirat de populația indigenă Maori din Noua Zeelandă.

“Avatar 2” îi include în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Sigourney Weaver, cărora li s-au alăturat Kate Winslet, Michelle Yeoh, Vin Diesel și Edie Falco.

Primul “Avatar” a avut un succes imens în 2009 – filmul a obținut încasări de aproape trei miliarde de dolari și a fost distins cu trei premii Oscar.

Avatar: The Way Of Water” va fi lansat în cinematografele din România pe 16 decembrie, la două zile după premiera internațională. (sursa)

Articolul precedentLinia ferată Cluj-Napoca – Episcopia Bihor va fi reabilitată: câştigători desemnaţi pe toate loturile
Articolul următorFlavius Bunoiu: Una câte una, toate piesele cu istorie din centrul orașului au dispărut sau urmează să dispară!