TIMISOARA. La exact 2 ani de la infiintare, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca a auzit de Alianta Vestului si este de parere ca acesta a fost, pana acum, un exercitiu de imagine, insa vrea sa ia legatura cu primarii din orasele care alcatuiesc aceasta Alianta si le va propune sa implementeze, impreuna, proiecte concrete. Daca aceste proiecte nu se vor concretiza, cei care formeaza Alianta Vestului ar trebui sa recunoasca faptul ca acesta „nu a avut o finalitate”, a declarat Fritz, citat de opiniatimisoarei.ro.

Am auzit de Alianta Vestului, din pacate pana acum a fost doar un exercitiu de imagine si… cumva a ramas pe hartie aceasta idee, as vrea sa continui aceasta Alianta, dar sa avem proiecte concrete. La inceputul anului viitor voi discuta cu partenerii, dar sa avem un plan de implementare a proiectelor. Daca nu avem acest plan, sa recunoastem ca Alianta nu a avut o finalitate„, a declarat Dominic Fritz.

In 8 decembrie 2018, primarii Nicolae Robu (Timisoara), Emil Boc (Cluj-Napoca), Gheorghe Falca (Arad) si Ilie Bolojan (Oradea) au semnat, la Timisoara, documentele de infiintare a Aliantei Vestului, initiativa prin care se dorea in special atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea economica a zonei de vest a tarii. (opiniatimisoarei.ro)

Articolul precedentLiderul AUR, George Simion, susține că partidul său va declanșa suspendarea lui Iohannis
Articolul următorEXCLUSIV STIRIPESURSE.RO – LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie