La inițiativa primarului Daniel Avrămuț (PSD), Primăria comunei Tulca și-a lansat propriul site, www.primaria.tulca.ro, un demers care se înscrie în planurile mai ample ale noii administrații de modernizare a serviciilor oferite oamenilor.

Un prim pas, după alegerile care au adus o nouă conducere în Primărie, a fost înregistrarea și postarea online a ședințelor de Consiliul Local astfel încât cetățenii să aibă un acces facil la rapid la discuțiile și deciziile referitoare la viața în comună, iar în viitorul apropiat Primăria se pregătește să ofere oamenilor inclusiv posibilitatea de a-și achita online taxele și impozitele, dar și alte servicii în format electronic. 

Pagina www.primaria.tulca.ro a fost realizat de o echipă de tineri informaticieni originari din Tulca – de care primarul Daniel Avrămuț se declară foarte mândru, iar domeniul tulca.ro a fost pus la dispoziție, gratuit, de un tulcan stabilit în America, Lucian Hule, care îl rezervase pentru a-l proteja. Acesta l-a oferit și vechii administrații peneliste a comunei, dar a fost din păcate ignorat.  

Pe pagina de internet a Primăriei Tulca se regăsesc acum toate informațiile utile necesare atât cetățenilor cât și potențialilor investitori care sunt așteptați cu brațele deschise de administrația locală.

În cuvântul de întâmpinare, primarul Daniel Avrămuț a scris: ”Doresc să schimbăm, în profunzime, atitudinea administrației publice și să aducem un mod de gestiune eficient și transparent. Primăria să fie deschisă spre locuitori: transparență în cheltuieli, transparență în decizii și să ofere servicii publice de calitate. Primăria are obligația să sprijine susținut investitorii, pentru a dezvolta economia locală și a implementa noile tehnologii. Îmi asum, ca fiecare dintre dumneavoastră să fie informat asupra hotărârilor luate în Consiliul Local și să cunoască toate dispozițiile primarului, iar pagina www.PRIMARIA.TULCA.ro, să devină un mijloc de informare și comunicare, pe care să o folosiți cu toată încrederea.”

Articolul precedentChiar dacă i se spune ”vacanță prelungită”, școlile tot se închid!
Articolul următorPrimăria Țețchea mobilizează tinerii și mediul privat pentru accelerarea colectării selective (VIDEO)