Premieră în România. Un bărbat din Neamț va sta 10 luni după gratii, pentru că a lovit cu palma, cu toată forța, posteriorul unei tinere. Incidentul s-a petrecut pe o stradă, din Suceava în iunie 2021, iar alte patru femei au fost martore.

Agresorul, în vârstă de 46 de ani, a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

„Lupu Viorel a venit în dreptul lor și după ce a făcut niște comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitură, o palmă, persoana vătămată Smart Nina menționând că inculpatul a lovit-o peste partea stângă a posteriorului”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Suceava, citată de Monitorul de Suceava. „Inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată peste zona dorsală cu un gest extrem de violent, iar apoi a intrat într-o sală de jocuri din apropiere, râzând. Toate cele patru femei care au asistat la gest s-au arătat indignate, șocate, bulversate de gestul inculpatului. Martorul T.L.L. a declarat, de altfel, că a simțit și teamă, având în vedere că erau singure pe stradă și li se putea întâmpla și lor ceva asemănător”, se arată în hotărârea Judecătoriei Suceava.

Bărbatul mai fusese condamnat în trecut pentru două infracțiuni de viol.

Autorul și-a recunoscut faptele, dar nu s-a prezentat la proces.

Acum, pe lângă cele 10 luni de detenție, el trebuie să-i plătească victimei și despăgubiri, în valoare de 7.500 de lei.

Decizia magistraților suceveni nu este definitivă. (sursa)

Articolul precedentDora Gaitanovici lansează albumul „Descântec” în Oradea pe 14 ianuarie 2023
Articolul următorTot mai mulți maghiari vin să lucreze în România sau să cumpere alimente de la noi din țară