O tânără de 30 de ani care a plecat de acasă, din Cluj Napoca, în 21 mai, nu a mai revenit la domiciliu, iar polițiștii suspectează că aceasta a fost ucisă de prietenul ei, după ce cadavrul unei femei a fost descoperit miercuri, în satului Corniţel din comuna bihoreană Borod. Cadavrul era împachetat în saci de plastic, fiind descoperit între buruieni.

Molnar Beata ar fi plecat cu iubitul ei de acasă, Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani, un individ recunoscut în Cluj Napoca pentru acte de violențe, dat fiind că în 2020 a fost surprins de camerele din municipiu în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta sa prietenă, relatează presa locală. La vremea respectivă el a fost concediat de la locul de muncă, respectiv din postura de „preparator”, la universitatea maghiară Sapientia, din Cluj Napoca.

Poliția Cluj Napoca a transmis printr-un comunicat de presă că a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent.

„În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat. Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea”, se precizează în comunicatul Poliției. (sursa)

Articolul precedentGuvernul a decis ca orice notificare de reducere a preţului unui produs trebuie să indice preţul anterior
Articolul următorConducerea PNL îşi alege, la Poiana Brașov, secretarul general, un prim-vicepreşedinte şi un vicepreşedinte