Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook un videoclip din timpul guvernării Boc în care ministrul interimar al Justiției Lucian Bode lansa mai multe ode pentru Elena Udrea. Totodată, Ungureanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pe vrea să „controleze justiția”, în timp ce despre Florin Cîțu spune că este „doar o clonă” lui Liviu Dragnea.

„Vai de țărișoara noastră! Priviți acest video! Uitați cine este noul ministru al Justiției, Lucian Bode Omul care îi cânta osanale hoaței de Udrea. Vă aduc aminte că Elena Udrea și gașca ei, au pârjolit România în guvernarea Boc.

În prima lui declarație ca ministru al Justiției, Lucian Bode a declarat că va semna OUG-ul hoției propus de Cîțu și refuzat de Stelian Ion. Acum înțelegeți de ce a fost schimbat Stelian Ion? Iohannis vrea să controleze justiția, o justiție care să închidă ochii la furt.

Voi vota moțiunea împotriva lui Cîțu! Nu am acceptat dictatura hoției lui Dragnea, Cîțu e doar o clonă. Cîțu trebuie demis urgent pentru că el se află sub influența beției de putere, un drog ce aruncă România în prăpastie!”, a afirmat Emanuel Ungureanu pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentNarațiunile crizei din coaliție. De la „dezvoltarea României” și „șantaj” la „girul furtului din banii publici”
Articolul următorDezvăluirea momentului: USR vrea 10 miliarde de euro și toate spitalele din România! ”Ioana Mihăilă nu face nimic altceva decât să ducă la capăt planurile”…