bihon.ro: În weekend au început lucrările pentru amplasarea casei de sticlă din care Radio ZU va emite vreme de o săptămână, din centrul Oradiei.

Vestea că „Orașul faptelor bune” revine în Piața Unirii, în Târgul de Crăciun, a fost primită cu entuziasm de orădeni. Casa Radio ZU are, și în acest an, aceeași „adresă” ca-n edițiile trecute, în imediata vecinătate a bradului, cu vedere la platoul central.

Nici distracția orădenilor și nici mândria de a deveni celebru la radio nu e gratis, ci va fi achitată de orădeni, din bugetul local.

Agenția pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, organizatorui Târgului de Crăciun și-a trecut prin Consiliul local o rectificare de buget, la finalul lui octombrie, pentru a avea bani să acopere aducerea Radio ZU la Oradea. 835 mii lei au fost mutați de pe alte poziții, astfel încât să poată fi contractat cu trustul Intact Orașul Faptelor Bune, scrie bihon.ro.

„În perioada 16 – 22 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin sunt pregătiți să unească inimi și să împlinească visuri”, a transmis primarul Florin Birta.

preluare bihon.ro

Articolul precedentBihor: Doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui incendiu izbucnit după ce au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină
Articolul următorCoșmarul unei românce care a pierdut zeci de mii de lire după vânzarea unui telefon. Femeia muncise ani de zile în Anglia