Avioane…

Multe s-au spus deja despre ideea administrației bihorene de a înființa o companie aeriană – scrie jurnalistul orădean Florin Budea într-o postare pe Facebook. Ca de obicei, vrute și nevrute, de rău și de bine…

Am să încerc o altă abordare, care – vai mie! – nu e nici ea originală. Am mai evocat situația dată și cu alte prilejuri. Din păcate, pentru mine și nu doar pentru mine, nimic nu s-a schimbat de atunci. Trăiesc în Oradea. „Ce noroc!”, vor spune unii, „Vai de capul tău!”, ar putea spune alții. Mda, unele lucruri sunt relative… Cert este faptul că locuiesc la etajul X, al unui bloc construit cândva în anii ’80.

Azi dimineață, ca de fiecare dată, poate și pentru că ziua mea începe devreme, am fost nevoit să umplu vana cu apă, până sus, înainte să pot face un duș călduț. Să fie clar, apa asta rece am plătit-o ca și cum mi-ar fi fost „livrată” caldă!

Se întâmplă asta fiindcă, de 50 de ani, în Oradea nimeni n-a fost capabil să instaleze niște pompe de recirculare a apei, astfel încât, dacă plătesc apă caldă, apă caldă să și primesc, atunci când deschid robinetul.

Nu știu alții cum ar numi situația asta, dar eu mă simt furat.

Plătesc, în fiecare zi, ceva ce nu primesc, nu consum, nu doresc… Desigur, acest fapt nu împiedică autoritățile locale să-mi tot scumpească gigacaloria și, implicit, apa caldă. Tot mai scumpă, la ei. La mine, apa caldă tot rece o să fie?!

Și uite așa, din gând în gând, îmi aduc aminte de avioanele domnului Bolojan. „Tichie de mărgăritar”. N-am rezolvat problemele noastre de bază, calitatea serviciilor esențiale, alea plătite!, de aici, de pe pământ, și noi visăm la … „avioane”. Nu vă supărați, stimați domni, chiar vorbiți serios? (sursa)

Articolul precedentÎn mod ciudat, „autoritățile” sunt transmițători ai virusului
Articolul următorCe ”știe” Bolojan și nu știu companiile aeriene?