Greta Hartstein, o profesoară de italiană la Liceul Don Orione din Oradea, a murit subit, la doar 37 de ani. Profesorii și elevii sunt în stare de șoc.

Femeia era internată de câteva zile și a decedat în urma unei infecții viro-bacteriene, care i-ar fi agravat o problemă cardiacă, motiv pentru care s-a şi stins din viaţă.

Profesoara de italiană s-a îmbolnăvit în timpul vacanței de iarnă și, după Anul Nou, a ajuns în spital, la secția de Infecțioase.

Colegii știu, din spusele ei, că avea saturația scăzută de oxigen, motiv pentru care avea mască de oxigen, și nu se mai putea ridica din pat.

Ca un omagiu, colegii i-au pus fotografia pe o masă din școală, au aprins o lumânare, iar elevii au scris mesaje emoționante despre profesoara pe care au îndrăgit-o.

Articolul precedentMai există bine în spitalele de stat? Există. Are cel puțin 300 de nume și 9 dintre ele sunt din Bihor
Articolul următorNu slăbești, ai digestie greoaie și-ți lipsește energia? E momentul să elimini toxinele din organism. Secretele detoxifierii: primele alimente la care să renunți