Joi, 9 februarie, a fost recepționat obiectivul de investiții Extindere, reabilitare, modernizare și dotare așezământ cultural din satul Țețchea, realizat prin Compania Națională de Investiții – anunță Primăria comunei.

Oportunitatea investiţiei este datorată faptului că, în urma lucrărilor de reabilitare, modernizare şi dotare a construcţiei, calitatea activităţilor social-culturale din comuna Țețchea va fi îmbunătăţită considerabil.

Prin realizarea acestui proiect se are în vedere creșterea calității vieții persoanelor care locuiesc în comuna Ţeţchea, prin oferirea unui spațiu public adecvat, avȃnd oportunitatea de a participa pe deplin la viața economică, socială, și culturală a societății în care trăiesc.

De asemenea, spune Primarul Cazan Florin Aurel (PSD) prin proiect dorim sa asigurăm copiilor comunei noastre accesul la o bibliotecă, mediatecă, ateliere și cursuri de muzică.

Articolul precedentUn important ziarist american susține că SUA au sabotat gazoductele rusești din Marea Baltică. Casa Albă neagă. Pe cine credem?
Articolul următorUn viceprimar PNL a fost ridicat de Interpol. Era dat în urmărire internațională de americani pentru fraudă