Pe DN19E Marghita-Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia un autoturism a luat foc, informează Centrul Infotrafic din IGPR.

Două dintre victimele accidentului au fost declarate decedate, după ce echipajele medicale le-au aplicat manevre de resuscitare care nu au dat rezultat, a transmis ISU Bihor. Este vorba despre un bărbat şi o femeie.

Un al treilea rănit, aflat în stop cardio-respirator la momentul sosirii salvatorilor la locul accidentului, a fost resuscitat şi transportat la spital, starea sa fiind critică.

O a patra persoană implicată în accident, un bărbat, a fost de asemenea preluată de către o ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 şi Gărzii Sălard cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea a Detaşamentului 1, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanţa tip C1 şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. (sursa)

Articolul precedentCele mai profitabile joburi în 2023. ”Cei care știu o limbă străină exotică vor fi printre cei mai vânați”
Articolul următorLa ce să te aștepți dacă ai ratele la credit legate de IRCC. Cu cât crește rata de plată