În toată lumea se știe că femeile din România au trăsături plăcute. Iată cine a fost desemnată cea mai frumoasă româncă din întreaga lume.

Iolanda Anamaria Băbău, din Beiuș, a primit titlul de Miss World Next Top Model 2022.

Tânăra cu părul brunet nu se laudă doar cu frumusețea, ci și cu studiile. Iolanda Anamaria Băbău a terminat Relații Internaționale și are master în diplomație. Românca a reușit să câștige mai multe consursuri de-a lungul timpului. Anul trecut, aceasta a fost numită Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021.

Deși competița nu a fost deloc una ușoară, pentru că s-a „luptat” cu 28 de femei din Macedonia, Franța, Nigeria, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Bulgaria și Rusia, Iolanda Anamaria Băbău a învins, iar acum se bucură de titlul de cea mai frumoasă din lume.

Cine este Iolanda Anamaria Băbău

Iolanda Anamaria Băbău a terminat Academia de Studii Economice din București, dar după ce a lucrat o perioadă în domeniu a devenit anteprenor. Tânăra a fost chiar și vicepreședintele AIESEC România. Inițial, a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, iar după o vreme director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale.

Cu atât mai mult, tânăra a fost consilier în Ministerul Sănătății și cel al Economiei. Deși a lucrat, Iolanda Anamaria Băbău nu a renunțat la visul ei și a făcut și modelling. Cea mai frumoasă femeie din lume are timpul ocupat mereu, pentru că deține propria ei firmă. (spynews.ro)

Articolul precedentLaura Codruța Kövesi a amenințat România!
Articolul următorIoan Mang: Proiectul Guvernului privind modificarea Codului Fiscal nu este al PSD!