Un manager de salon de înfrumusețare a fost numit director la Romatsa. Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România cere demisia întregii echipe de conducere a companiei după ce aceasta l-a pus în funcția de director pe Florentin Ulmeanu, cu experiență în conducerea saloanelor de înfrumusețare și cea a service-urilor auto.

Angajații de la Romatsa s-au întors împotriva managementului companiei. Cei din sindicatul serviciului de trafic aerian din România au trimis o scrisoare către conducerea regiei Romatsa, regia care se ocupă de zborurile din țara noastră, prin care îl acuză pe directorul Romatsa, Valentin Cimpuieru, că l-a numit la începutul lunii iulie în funcția de director de dezvoltare pe Florentin Adrian Ulmeanu, care până acum era șef al Direcției Regionale București.

Aceștia susțin că Ulmeanu nu merită funcția de director de dezvoltare pentru că este fost manager de saloane de înfrumusețare și de service auto. Prin urmare, nu are nicio treabă cu aviația. De asemenea, membrii sindicatului susțin că Ulmeanu este membru PNL și că este susținut de greii PNL, așa ar fi ajuns în această funcție. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori: Ce (nu) le mai rezolvă prefectul Țiplea pe toate…
Articolul următorCe a făcut Klaus Iohannis din 2014 până în 2019 ca șef al CSAT?