Lidl transmite că retrage de la vânzare un sortiment de napolitane după ce, în urma unor analize, a fost detectată Salmonella Typhimurium, informează ANSVSA. Napolitanele au fost vândute în toate magazinele Lidl din România.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Lidl anunță că producătorul napolitanelor – Pak Rampart d.o.o – recheamă preventiv produsele „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Vizate sunt toate loturile și toate termenele de valabilitate pentru acest sortiment.

Motivul retragerii: În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium.

„Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume”, potrivit comunicatului transmis de ANSVSA.

Astfel, din motive ce țin de siguranța clienților, Lidl România a decis să scoată produsul de la vânzare.

“Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g»”, a adăugat ANSVSA.

Articolul precedentCând începe programul ”Rabla local” prin care se pot obține 3.000 de lei pentru mașinile vechi. Dosarele se depun la primărie
Articolul următorMinistrul Bode (PNL) este rău cu noi. Are SOLUȚIA secretă pentru criza energetică, despre asta și-a scris doctoratul! Însă, în loc să dea teza gratis la toată țara, ne trimite să o citim la bibliotecă