Un hoț mascat a vrut să jefuiască un restaurant mexican din Texas însă a fost oprit de unul dintre clienți, care l-a împușcat mortal pe suspect și le-a înapoiat banii mesenilor aflați în stare de șoc, potrivit poliției din Houston, scrie NBC News.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută în jurul orei 22:30 când un bărbat mascat a intrat în restaurant cu un pistol în mână, amenințând clienții. Unul dintre meseni a scos o armă de la brâu și l-a împușcat pe tâlhar de mai multe ori, potrivit martorilor interogați de investigatori

Locotenentul R. Willkens, de la poliția din Houston, a spus că hoțul avea ceea ce pare să fi fost un „pistol de plastic”. Clientul de 46 de ani care l-a împușcat pe hoț nu a fost indentificat întrucât până acum nu a fost arestat sau acuzat. Ofițerii chemați la restaurant l-au găsit pe suspect îmbrăcat în haine negre, mănuși și o mască neagră de schi și „împușcat de mai multe ori” în interiorul restaurantului. Acesta a fost declarat mort de paramedici

Martorii au spus că suspectul a dat buzna în restaurant și și-a îndreptat pistolul spre clienții de la care a cerut bani, potrivit poliției. În timp ce strângea banii de la clienți, unul dintre aceștia, descris ca fiind alb sau hispanic, „și-a scos propria sa armă și l-a împușcat pe suspect de mai multe ori”. Clientul a strâns apoi banii furați de suspect și i-a returnat persoanelor jefuite. El și ceilalți clienți au părăsit apoi localul. Poliția îl caută acum pe bărbatul care l-a împușcat pe hoț. (sursa)

Articolul precedent200 de tone de deşeuri colectate anul trecut de pe marginea drumurilor judeţene din Bihor. Bihorenii plătesc pentru deșeurile reziduale aruncate de sălbatici, în vreme ce firma parteneră a CJ face profit din gunoaiele reciclabile!
Articolul următorLa granițele României, Ungaria și Serbia sunt tot mai apropiate