Aprovizionarea cu petrol a Ungariei nu suferă întreruperi iar rezervele şi capacităţile de rafinare ale grupului MOL sunt suficiente pentru a acoperi necesităţile ţării, a informat miercuri seara grupul petrolier într-un comunicat remis agenţiei MTI.

Compania a adăugat că în pofida creşterii cererii este în măsură să îi deservească pe automobiliştii ungari deoarece produce carburanţi la capacitate maximă.

Totuși, mai mulți orădeni ne-au semnalat faptul că ieri, pe autostrăzile maghiare au întâlnit restricții la alimentare, în sensul în care nu erau lăsați să alimenteze cu mai multe de 16 litri de carburant, în vreme ce șoferi de tir aflați în Germania spuneau că li s-a impus o limită de 100 de litri, la un preț de 2,3 euro pe litru.

Articolul precedentPreţul petrolului a scăzut cu 17% după ce Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor susţine creşterea producţiei
Articolul următorFlorian Bodog: Cer autorităților statului să acționeze nu mâine, nu săptămâna viitoare, ci azi, acum, pentru a stârpi și specula și speculanții!