Marți au loc audierile celor propuși de Dacian Cioloș să ocupe funcțiile de miniștri. Miercuri urmează ca senatorii și deputații să acorde votul asupra întregului Guvern şi a programului de guvernare. Dacian Cioloș se bazează doar pe voturile celor 80 de parlamentari USR.

Audierea persoanelor care au fost propuse să ocupe funcţii de miniştri, de către comisiile specializate, are loc marţi, iar miercuri urmează să fie plenul reunit al Parlamentului, în care se va da votul asupra întregului Guvern şi a programului de guvernare.

Potrivit calendarului adoptat de coducerile celor două camere ale Legislativului, Iulia Popovici, propusă pentru MInisterul Culturii, va fi audiată prima în comisiile de specialitate, de la ora 10.00, iar Ioana Mihăilă, propunerea pentru Ministerul Sănătății, va fi ultima audiată. Ioanei MIhăilă i-au fost alocate două ore de audieri, între 18.30 și 20.30.

Senatorii și deputații vor da miercuri votul asupra întregului Guvern şi a programului de guvernare. (sursa)

Articolul precedentCioloș, înregistrare din ședința USR: „Eu nu o să intru în Guvern (…) De fapt, o să fiu, pentru că sunt prim-ministru, am uitat”
Articolul următorPrețurile, pandemia și criza politică, greu de trecut. BNR anunță o perioadă dificilă: Inflația va crește mai mult decât s-a anticipat