Meteorologii estimează că temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, în primele trei săptămâni din februarie. 

Săptămâna 23.01.2023 – 30.01.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud-vest a ţării, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile nord-vestice.

Săptămâna 30.01.2023 – 06.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte la munte.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudvestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. (sursa)

Articolul precedentVreme rea anunțată de meteorologi, până sâmbătă. Zonele care intră sub cod portocaliu de precipitaţii şi vânt puternic
Articolul următorBanca Centrală Europeană va continua să mărească dobânzile la credite, după ce anul trecut le-a majorat deja de patru ori