Iată câteva dintre cele mai speciale mesaje și urări de 1 Martie pentru persoanele dragi din viața ta! Vezi cele mai sincere urări de Mărțișor, menite să le facă celor dragi primăvara mai frumoasă!

Iată câteva dintre cele mai speciale mesaje și urări de 1 Martie pentru persoanele dragi din viața ta! Vezi cele mai sincere urări de Mărțișor, menite să le facă celor dragi primăvara mai frumoasă!

Mărțișor 2023. Mesaje de 1 Martie pentru persoana iubită

Îţi doresc să fii înconjurată de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zâmbete de nepoţi, bunăstare şi sănătate. La mulţi ani de Mărţişor!

Aşa cum buburuzele îşi dezmorţesc aripioarele la prima rază de soare mai călduţă, la fel luna martie ne dezmorţeşte sufletele cu primul mărţişor ce ne parfumează viaţă a primăvară.

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat.

Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul.

La mulţi ani, ţie, cea mai frumoasă floare a primăverii!

Sărbatorită veşnic şi iubită, aşa te vreau, ca-n gândurile mele să-mi inspiri, femeie, parfumul fericirii, la fel cum ghiocelul inspiră parfumul primăverii!

Cu oricâtă măiestrie ar lucra natura, nu a reuşit să creeze o floare mai frumosă decât tine!

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!

Mărțișor 2023. Urări de 1 Martie pentru mamă/bunică

În prag de primăvară, Mărţişorul să alunge spiritele rele şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă.

Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o rază de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Fie ca acest mărţişor să îţi aducă, odată cu primele raze ale primăverii, multe realizări, îndeplinirea tuturor viselor, multă fericire şi numai bucurii.

O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii! Martie să-ţi aducă soare, zâmbete, copilărie şi dulci şoapte… de iubire!

Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire! Un gând bun şi un zâmbet din tot sufletul, un mărţişor care să-ţi aducă în suflet primăvara.

Zâmbetul să-ţi fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să-ţi tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renaşterii naturii să-ţi aducă aminte că întotdeauna mai există o speranţă. O primăvară ca-n poveşti!

Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

1 Martie 2023. Cele mai frumoase urări de primăvară

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru că eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te indrăgosteşți paşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…

Parfumul florilor de primăvara, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găseasca locul în sufletul tău.

Primăvara să îţi aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un norișor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări… special pentru tine!

La mulți ani de 1 Martie! Fie că acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și că iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

Un mărţișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!

Viața, lumina, căldura… parfumul de fericire este esența primăverii, iar Mărțișorul simbolul ei. Îți doresc că razele soarelui somnoros să-ți deschidă petalele sufletului asemeni ghiocelului odată cu sosirea primăverii!

Cu drag de mărţişor, primeşte primăvara în sufletul tău, și fie că acest anotimp să îţi aducă în viaţa ta împlinire și noroc, fericire și iubire și nu în ultimul rand căldură sufletescă de la cei dragi. Îţi doresc o primăvara frumoasă!

Știu că era mai frumos să-ți iau un mărţişor decât să-ți dau un mesaj pe telefon, dar înțelege-mă și pe mine, sunt un fel de Eminescu și trăiesc numai prin rime.

Fie că acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

Să rămâi mereu că o primăvara, că o ciocârlie în înaltul cerului, ca o lăcrămioara…

Cu ocazia sosirii primăverii vă urez o primăvară plină de fericire, dragoste și binecuvântari! (wowbiz.ro)

Articolul precedent„Miercurea sirenelor” va avea loc în toată România. Sunt doar exerciții de apărare civilă și nu este cazul să vă alarmați (GRAFIC)
Articolul următorCum reușește Monica Anghel să se mențină în formă după ce a slăbit 43 de kilograme. Ce nu mai mănâncă deloc