Pentru a crește ritmul vaccinării în țara noastră, președintele Iohannis ne-a amenințat că în săptămânile următoare, campania de vaccinare va primi „noi forme atractive„. Oare la ce se gândește președintele când vorbește de atractivitate?

El vrea să implicetoțiprimarii „cu toate mijloacele pe care le au la îndemână„. Adică cu mici, bere și mită electorală ca la alegeri. Să nu-i uitați, nici pe hipsteri, domnilor primari! Să nu cumva să se simtă discriminați negativ că, știți, ei sunt firi mai sensibile! Așadar, ar fi bine să introduceți în meniu și o prăjitură raw-vegan sau ceva asemănător. Pentru influenserițele de pe Instangram merge și o sesiune foto în lanul de rapiță. Să vedeți atunci cum se va înghesui lumea bună la vaccinare!

De asemenea, Iohannis vrea să creeze „posibilități de vaccinare atât la locul de muncă, cât și în spațiile recreative„. Aoleu! Adică te vei putea vaccina la locul de muncă? Eventual, te injectează direct patronul?

Oare dreptacii de plastelină uită că nici un angajat nu poate fi condiționat de către angajator să se vaccineze împotriva Covid-19? Vaccinarea este un act medical preventiv, bazat pe consimțământul persoanei, iar impunerea vaccinării împotriva Covid-19 de către angajator este în afara cadrului legal. Adică în afara statului de drept pentru apărarea căruia au luptat haștagiștii cu Dragnea.

Chiar Ministerul Sănătății recunoaște acest lucru în scris! În ciuda presiunilor guvernamentale în direcția vaccinării și chiar a validării unor evenimente și instituții care îi exclud pe nevaccinați, în România, vaccinarea Covid este voluntară. Adică nimeni nu poate fi obligat să o facă! Deocamdată!

Dar cu spațiile recreative ce ați vrut să ziceți, domnule președinte? Vă referiți la parcuri? Sau ștranduri? Nu cumva vă gândiți și la cârciumi? Că și acolo recreația e destul de mare, iar la final de program, mulți pleacă spre case bine „injectați”.

La țară, în localitățile mici se va putea merge din poartă în poartă, adică door to door, ca martorii lui Iehova. Martorii vaccinului vor începe o nouă evanghelizare pentru a le vorbi oamenilor despre Isus și despre cât de important este să se vaccineze.

Aveți câteva momente să vorbim despre Domnul nostru Isus Hristos și importanța vaccinării?” va întreba evanghelistul trimis de Iohannis și Cîțu.
Sigur că da!” va răspunde țăranul venit la poartă să-l întâmpine așa cum se cuvine pe tovarășul de la județ.
De ce Hristosu’ mă-tii nu te-ai vaccinat până acum? Nu știi că avem normă pe sat și ne strici socotelile?!” va tuna politrucul de la oraș și imediat va scoate seringa și serul miraculos, gata să îl înțepe pe cetățean.

Preconizez un succes enorm pentru această formă „atractivă” de campanie. Cu furci, topoare și alte obiecte tradiționale.

Ne așteaptă o vară cum nu a mai fost! (printreranduri.net)

Articolul precedentCum a ajuns România dependentă de importul de alimente din Italia, Spania, Franța. Minister: Aducem din afară 70% din ce consumăm
Articolul următorCongres PNL​: 25 septembrie, data propusă / Orban merge la Iohannis să obțină aprobarea / Constituția s-a dus pe… Drulă!