Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat, joi, că miniştrii Muncii din Uniunea Europeană s-au pus de acord asupra propunerii de Directivă privind instituirea salariului minim european. ”Este clar că avem nevoie de un astfel de instrument. Oamenii sunt întotdeauna pe primul loc”, a precizat ministrul într-o postare pe Facebook.

”Astăzi, în cadrul lucrărilor Consiliului EPSCO, miniştrii Muncii din Uniunea Europeană s-au pus de acord asupra propunerii de Directivă privind instituirea salariului minim european” a anunţat Budăi.

Ministrul Muncii arată: ”Personal cred că unul din rolurile noastre principale este acela de a lupta împotriva sărăciei în muncă. Atunci când vorbim de dezvoltare incluzivă la nivelul Uniunii Europene este clar că avem nevoie de un astfel de instrument. Oamenii sunt întotdeauna pe primul loc!”

sursa: News.ro

Articolul precedentDecizie a Curții de Justiție a UE așteptată și în România: Austria nu poate restrânge alocațiile pentru copiii imigranților. Măsura încalcă legislația europeană
Articolul următorFlorian Bodog: Potențialul fotovoltaic al clădirilor publice din Oradea și Bihor nu trebuie ignorat. Pot fi create noi locuri de muncă!