În prima zi de relaxare, terasele din Centrul Vechi aplicau normele stabilite de Guvern după ureche, scrie hotnews.ro. Nici nu ai putea să-i condamni pe proprietari având în vedere cît de puțin timp au avut la dispoziție pentru a se pregăti.​

Mă învârt în mediul Horeca de peste zece ani, iar majoritatea cercurilor mele sociale sunt formate din barmani, ospătari, patroni, promoteri, distribuitori etc. Din această perspectivă pot spune că perioada de pandemie este una dintre cele mai confuze din toate timpurile. Ce se întâmplă, când se întâmplă și mai ales cum se întâmplă?

Estimările la nivel național arată că în industria ospitalității lucrează 300 mii de angajați. O avea Horeca o contribuție limitată la PIB, după a zis premierul Orban, dar totuși domeniul acesta este important pentru foarte mulți oameni. Și nu este vorba doar de economie, ci și faptul că restaurantele, terasele, barurile reprezintă o necesitate pentru viața socială a oamenilor. Dar lucrurile au fost confuze în domeniul ăsta încă de săptămâna trecută.

citiți aici întregul reportaj despre aplicarea noilor reguli

Articolul precedentCat trebuie sa mergi pe jos zilnic pentru a scapa de grasimea de pe burta
Articolul următorAzi este ultima zi în care pot fi contestate amenzile încasate în starea de urgență