George Buhnici a devenit, în ultimele zile, personajul cel mai discutat pe internet, după ce jurnalistul  și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie ”cu celulită şi vergeturi”, iar oamenii au reacționat vehement la asemenea declarații.

Lorena Buhnici, soția sa, a încercat să domolească valul de furie ridicat împotriva fostului jurnalist de la PRO TV, explicând cum a ajuns acesta să facă o asemenea declarație.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.

Ce a putut să spună George Buhnici

Realizatorul de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale după un interviu pentru emisiunea ”XNS” de la Antena Stars. Iată ce spunea acesta:

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră.

Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese. Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”. (sursa)

Articolul precedentRomânia își pierde rezerva de aur
Articolul următorVrei să știi dacă mașina pe care urmează să o cumperi e în stare tehnică bună? Iată cât te costă să o verifice inginerii RAR