Mai țineți voi minte linia aia de cale ferată între Gara de Nord și Otopeni, pe care gașca dă dreapta, în frunte cu locatarul de la Cotroceni și chiriașul lui de atunci de la Palatul Victoria, au inaugurat-o de mai multe ori în toamna trecută, doar-doar s-or mai aduna câteva voturi în zestrea candidatului lor la primăria capitalei și a partidului lor la alegerile generale? Ei bine… intră în reabilitare! (Radu Herjeu)

CFR SA va demara din 15 septembrie un program de reabilitare a liniei de cale ferată între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, a anunțat, marţi, ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, în conferinţa de bilanţ.

Am făcut cu compania de cale ferată (CFR SA, administratorul de infrastructură – n. r.) un program în care vor repara şi linia (între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni – n. r.). Linia nu e comodă, adică trenul se zgâlţâie destul de tare, are 100 de km/h, dar este în parametrii tehnici.”, a declarat Cătălin Drulă.

“Vor începe din 15 septembrie un program de reabilitare pe închideri de noapte – întâi vor înlocui elemente -, iar apoi pe închideri mai lungi de noapte cu deviere prin ramificaţia Buciumeni vor face reparaţii capitale. Programul de reabilitare va fi cu şină sudată continuă, adică felul acesta de şină care nu mai are restricţii la căldură…ne-am gândit şi la asta”, a precizat el.

Drulă a subliniat că linia de tren care face legătura între Gara de Nord şi aeroportul Otopeni “a crescut extraordinar”… (sursa)

Articolul precedentMoștenirea doamnei Mihăilă: Soțul angajat la stat, personalul din centrele de vaccinare neplătit din MAI!
Articolul următorCriza politică trimite leul în derivă. SINGURA monedă din regiune care a pierdut din valoare în acest an