Baronii USR+ se fac că uită faptul că fac parte și din Guvern, la cel mai înalt nivel, cu ministere grele dar și din coaliția de guvernare, majoritară în Parlament din toamna lui 2019.

Liderii USR PLUS au criticat marți, în ședința Biroului Național, decizia autorităților de a permite organizarea evenimentelor și procesiunilor religioase, în timp ce marile festivaluri culturale sunt încă interzise, scrie G4Media.ro care citează surse politice.

Parlamentarii Iulian Bulai și Tudor Benga au criticat „discriminarea” pe care o face guvernul față de publicul concertelor și evenimentelor culturale și au cerut miniștrilor USR PLUS să discute în executiv eliminarea „tratamentului diferențiat”, potrivit surselor citate.

Ei au criticat decizia premierului Florin Cîțu de a permite organizarea marilor evenimente religioase, precum pelerinajul de la Șumuleu Ciuc, în timp ce festivalurile de muzică, concertele și evenimentele culturale sunt practic blocate.

Liderii USR PLUS au cerut organizarea de proiecte-pilot pentru festivaluri și concerte în aer liber, astfel încât industria muzicală și artistică să înceapă revenirea la normal. (sursa)

Articolul precedentDirectorii pe care Cîțu se laudă că i-a dat afară au rămas ANGAJAȚI și au primit DESPĂGUBIRI în Justiție!
Articolul următorADEVĂRUL pentru cei ce vor ieși la PENSIE!